laupäev, 28. august 2010

mere ääres

Augustikuu ringreisid on külgkorvisõpru viinud enamjaolt just mere äärde - kust seda jahedust ikka mujalt otsida (ajalooliseks vahemärkuseks: 2010. aasta suvel oli ka TEGELIKULT suvi. Palav, noh). Ja mis siin salata, meretuult nautis nii õhkjahutusega bokser (see sõna ei tähenda erilise lõikega trussikuid, vaid erilise silindrite asetusega sisepõlemismootorit. Igaks juhuks ütlesin, kõik lugejad ju pole tavotiniplid) kui ka turvalisse, ent palavasse ürpi kängitsetud sõiduseltskond. Sõidu pealt ei osanud rattast pilti teha, panen siis siia ühe jäädvustuse seisvast meretuult nautivast Uralist:


Tore oli ka reis Vormsile, kus kohalikud teed said risti-põiki läbi sõidetud. Toimus see täpselt Jõgevatreffi ajal. Loogika selles, et kuna treffil oli ilmselt vähemalt kümme külkat, siis tasakaalu säilitamiseks viisime ühe ka teiselepoole Eestit, Vormsile (kus me ei näinud ühtegi teist külkat). Praamile pääsemise pärast polnud vaja muretseda, kutsuti järjekorrast ette esimesena laeva. Hiljem saime aru, et tegemist on first in - last out printsiibiga, kus me sõiduvahend ümbritseti suurest hulgast kaherattalistest - pakiti sisse, noh:


Lõpetuseks veel üks pildike Uralist ministri suvila taustal Hara lahe ääres. Ilus koht oli. 

3 kommentaari:

Pille ütles ...

Ikka maksimaalselt tähelepanu? Osav on see, kes kümne külka seast Treffil eredalt välja paistab ;)

Janno ütles ...

Ei, ikke minimaalselt tähelepanu. Vormsil ei pannud meid suurt keegi tähele. Treffil "eredalt välja paistmine" on maksimaalselt tähelepanu :P

Pille ütles ...

Selle üle võiks vaielda :o)