pühapäev, 16. august 2009

paraad!

Järjekordne august, järjekorne Jõgevatreff. Peatume lähemalt paraadil, mida oli külkasõpradel au kahe masinaga (siis Dnepr MT-11 ja K750M) külastada. Kohal olid ka külalisesinejad lähivälismaalt, aga nad olid paraku korvi koju jätnud ja esinesid soolotsiklil (Honda). Hetk enne ärasõitu paraadi toimumiskohta:


Kord juba stardipaika jõudes oli näha igasuguseid karvased ja sulelisi - sai kinnitust, et issanda loomaaed on ikka kirev. Tsikleid oli kahe-, kolme- ja neljarattalisi ning ka osalejate parameetrid rahvuse, soo, usutunnistuse ja juuksevärvi lõikes olid ääretult mitmekesised. Pildike kirevast seltskonnast ja pikast jorust enne paraadi liikumahakkamist:


Kohendamine vahetult enne paraadi algust:

Ja siis läks sõiduks. Teeääres oli seda imeasja tulnud vaatama hulgim rahvast, osad naersid, osad lehvitasid, osa ilmselt ei saanud aru, kust kõik need tsiklid tulevad ja miks nad üle tee poodi ei pääse. Ühe Dnepri selga oli suisa terve perekond roninud (tervitusi Tarvole) :)
Aga kõige rõõmsam ilme paistis teeveerelt ühe tundmatu külkaekipaaži nägudest, kelle tsikkel oli meie omaga pea äravahetamiseni sarnane. Äratundmisrõõm segatud vastastikuse austusega paistab sellelt pildilt:

Hulganisti positiivseid emotsioone. Oli tore vanatehnikaüritus...